

Circular No.71/2023-24 Date: 16 Nov, 2023

## **AMENDED SCHEDULE OF ANNUAL DAY REHEARSALS (2023-24)**

The Annual Day (2023-24) will be held on 25 Nov, 2023 (Saturday).

As per the request of parent fraternity, please find the amended school routine to be followed from 17 Nov, 23 to 23 Nov, 2023.

DATES	PERIOD	TIMINGS	DURATION
Nov, 2023 17, 20,21 (3 Days)	05	08.00 - 08.40	40 min
	06	08.40 - 09.15	35 min
	07	09.15 - 09.50	35 min
	08	09.50 - 10.25	35 min
	09	10.25 - 11.00	35 min
	BREAK FOR PARTICIPANTS	11.00 – 11.20	20 min
	Zero Period	11.20 - 03.20	04 Hrs

DISPERSAL OF NON PARTICIPANTS WILL TAKE PLACE AT \*11.20 AM. All buses will be plying to drop the non-participants of Cls I to XII at 11.20 am except the following Bus Routes which will be clubbed H1 + N, H2 + Y, I1 + I2, J1 + J2, R1 + R2 and X1 + X2, the clubbed routes will also leave the school at 11.20 a.m.

Rehearsals for participating students of Cls III to XII will be held on 18 Nov, 2023 (3rd Saturday) from 08.00 a.m. to 03.30 p.m. School Transport will run as per schedule to ferry children to and fro.

On 18<sup>th</sup> Nov 23, PP wing will have rehearsals from 08:30 a.m. to 01:30 p.m. School Transport will run as per schedule to ferry children to and fro. Students of Cls I, II & III participating in PP Item will use the Pre Primary School Transport as per the routes allocated.

Non participants of classes Pre School and Pre Primary will have Online Classes on 17, 20 & 21 Nov, 2023. The classes will be held from 08.30 am to 10.30 am (as per the schedule shared by the Class Teachers in the respective groups). However, Annual Day participants will report to school at normal school timings in the morning and will be dispersed at 01.30 p.m. in the afternoon. The school buses will ply on all routes.

School Transport will run to drop the students back after the Rehearsal

**Action**: Transport I/C & Mr Anoop Dixit

Academics will remain suspended on 22, 23 and 24 Nov 23. Non participants will not report to the school.

Only participants will report to school for rehearsals. The Rehearsal timings on 22 and 23 Nov, 2023 (2 days) will be from 08.00 a.m. to 04.00 p.m. students of Cls III to XII for PP items the timing will be 08.30 a.m. to 1.30 p.m.

> FINAL DRESS REHEARSAL UNDER THE LIGHTS : 24 NOV, 2023 (FRIDAY) TIMINGS: 04.00 PM. TO 09.00 P.M.

PARENTS ARE REQUESTED TO DROP THEIR WARDS AT 03.00 P.M. AND PICK THEM UP AT 09.00 P.M. INFORMATION ABOUT THE MORNING REHEARSAL WILL BE COMMUNICATED BY THE ITEM INCHARGE THROUGH THE BROADCAST GROUP

> Kahabhahan Asha Prabhakar (Principal) स्वच्छ भारत

एक कदम स्वच्छता की ओर

Distribution

VPL, HMs, Academic Coordinator (Via-email) A.O, E.O, Transport I/C (for making necessary arrangements) Substitution I/C's (Sr / Pr wing) Mr P Pallavi / Ms S Sengupta / Mr Swapan / Ms Kavita / Ms Nisha All Staff (via e-mail), Website I/C, A Razdan (File)