

Circular No.55/2023-24 Date: 06 Oct, 2023

MODIFIED SCHOOL ROUTINE TO ACCOMMODATE ANNUAL DAY REHEARSALS AND ALL INDIA INTER UNIT BAL BHARATI SPORTS MEET W.E.F. 09 OCT, 2023 TO 14 OCT, 2023

Dear Parents,

- To minimise the academic losses during Annual Day Rehearsals, a Zero period of 90 minutes has been created.
- All practices pertaining to the Annual Day are to be conducted only during this period. No students are to be pulled out from the classes for any rehearsal without the express permission of the Principal.
- The Sports rehearsals will be held from 7.50 am to 11.00 am.
- 14 Oct, 23 (Saturday) will be a working day and rehearsals for Annual Day will take place from 8.00 am to 1.00 pm. The schedule for further rehearsals will be reviewed on 14 October, 2023.

TIMINGS	PERIOD	DURATION
07.50 a.m to 09.20 a.m.	Zero	1 Hr 30 Min
09.20 a.m. to 09.50 a.m.	First	30 Min
09.50 a.m. to 10.20 a.m.	Second	30 Min
10.20 a.m. to 10.50 a.m.	Third	30 Min
10.50 a.m. to 11.10 a.m.	Break (Primary)	20 Min
10.50 a.m. to 11.20 a.m. / 11.10 a.m. to 11.40 a.m.	Fourth (Sr) Fourth (Pr)	30 Min
11.20 a.m. to 11.40 a.m.	Break (Senior Wing)	20 Min
11.40 a.m. to 12.10 p.m.	Fifth	30 Min
12.10 p.m. to 12.40 p.m.	Sixth	30 Min
12.40 p.m. to 01.10 p.m.	Seventh	30 Min
01.10 p.m. to 01.40 p.m.	Eighth	30 Min
01.40 p.m. to 02.10 p.m.	Ninth	30 Min

Asha Prabhakar (Principal) स्वच्छ भारत एक कदम स्वच्छता की ओर