ION/22/2017-18 07 Oct, 2017

ANNUAL DAY REHEARSALS (2017-18)

- The Annual Day (2017-18) will be held on 19 Nov, 17 (Sunday).
- The selection of students for various items is to be completed by 10 Oct, 2017.
- 'ZERO' PERIOD FOR REHEARSALS AND OTHER RELATED PREPARATIONS WILL BE AS FOLLOWS:

ROUTINE			
Dates	Period	Timings	Duration
OCT 17 9, 10, 11, 12, 13, 16 & 17 (7 DAYS)	01	07.55 - 08.35	40 min
	02	08.35 - 09.15	40 min
	03	09.15 – 09.55	40 min
	04	09.55 - 10.35	40 min
	BREAK	10.35 – 10.55	20 min
	05	10.55 - 11.35	40 min
	06	11.35 – 12.15	40 min
	ZERO PD	12.15 – 02.15	2 Hrs
OCT 17 23, 24, 25, 26, 27, 30 & 31 (7 DAYS)	04	07.55 – 08.35	40 min
	05	08.35 - 09.15	40 min
	06	09.15 - 09.55	40 min
	07	09.55 - 10.35	40 min
	BREAK	10.35 – 10.55	20 min
	08	10.55 – 11.35	40 min
	09	11.35 – 12.15	40 min
	ZERO PD	12.15 – 02.15	2 Hrs
NOV 17 1, 2, 3, (3 DAYS)	01	07.55 – 08.35	40 min
	02	08.35 - 09.15	40 min
	03	09.15 - 09.55	40 min
	07	09.55 - 10.35	40 min
	BREAK	10.35 – 10.55	20 min
	08	10.55 – 11.35	40 min
	09	11.35 – 12.15	40 min
	ZERO PD	12.15 – 02.15	2 Hrs
NOV 17 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14 & 15 (8 DAYS)	01	07.55 – 08.35	40 min
	02	08.35 - 09.15	40 min
	03	09.15 - 09.55	40 min
	07	09.55 - 10.35	40 min
	08	10.35 – 11.15	40 min
	ZERO PD	11.30 - 03.30	4 Hrs

- Rehearsals on 28 Oct, 04 Nov, 11 Nov, 2017 (3 days) will be held from 08.00 a.m. to 01.00 p.m. The same is applicable to Mont Wing also. School Transport will run as per schedule to ferry children to and fro.
- The schedule of rehearsals on 16, 17 & 18 Nov, 2017 (3 days) will be circulated at a later date.

Final Dress Rehearsal : 18 Nov, 17 (Saturday) Details for the day will be intimated at a later date

Note:

- Item co-ordinators under the supervision of VPL / HMs are to start regular practice for their respective items w.e.f. 09 Oct, 17 as per the above schedule.
- Item co-ordinators desirous of conducting rehearsal outside school hours are to give the transport requirements to Transport I/C. at least 48 hrs in advance.

Action: VPL / HMs / TR-I/Cs

- Non-participants will remain seated in their classes under the supervision of Class Teachers in the Zero Period (09 Oct to 10 Nov, 17). However, those teachers who are nominated for an item are to be relieved with Substitution Arrangement.
- Non-participants of Classes I-XII will depart at 11:20 a.m from 06 Nov to 15 Nov, 17.

 $\underline{\textbf{Action}}: \ Substitution \ Cell \ / \ HM \ (Sr)$

• Block teaching Time Table will come into effect from 11 Oct to 15 Nov, 2017 during the Zero Period for <u>Cl X & XII</u> only. TGTs and PGTs are to ensure there is 100% attendance.

Action: Substitution Cell / VPL

• The Normal School Routine shall commence w.e.f 22 Nov, 17.

• THE COACHING FOR THE ALL INDIA BAL BHARATI SPORTS MEET CONTINUES FROM 07.55 TO 09.55 A.M TILL 09 NOV, 17 ONLY.

ACTION: Mr D BIST &

Mr K Ramasubramanian

Asha Prabhakar (Principal) स्वच्छ भारत एक कदम स्वच्छता की ओर

Distribution
VPL, HMs (Via-email)
A.O, E.O, Transport I/C (for making necessary arrangements)
Substitution I/C's (Sr / Pr wing)
Mr P Pallavi / Ms S Sengupta / Mr Swapan / Ms Kavita / Ms Nisha
All Staff (via e-mail), Website I/C, A Razdan (File)