

Sector-21, Noida

Phone: 0120-2534064, 2538533 e-mail: bbpsnd@yahoo.co.in

Website: http://bbpsnoida.balbharati.org/

SCHOOL ROUTINE (SR. SEC. SCHOOL)

School Timings : 07.50 a.m. to 02.20 p.m. – Summer Months (April to March) 08.20 a.m. to 02.50 p.m. – Winter Month (January only)

PERIODS	TIMINGS	DAY	DURTION	ACTIVITIES
ZERO	07.50–09.00 a.m.	Mondays	1 Hr 10 Min	PERIODIC TEST FOR CLS XI – XII (As per schedule) COORDINATOR: Ms. M. Tripathi
ZERO	07.50–08.20 a.m.	Tuesdays	30 Min	STRETCH TIME: FOR CLS VI – XII COORDINATORS: MR. D BIST & MR VARDHAN SUPERVISION: MS RUBY S
ZERO	07.50–08.20 a.m.	Wednesdays	30 Min	MORNING ASSEMBLY COORDINATOR: MS RUMPA B I/C MORNING PRAYER: MR P PALLAVI, MR TULSI COMMAND:MR D BIST/MR VARDHAN LOGISTICS: KANWARPAL, YOGENDER & SCHOOL ELECTRICIAN
ZERO	07.50–08.20 a.m.	Thursdays	30 Min	ADDRESS/ TALK BY VPL/ HM (SR)/ COUNSELOR/ RESOURCE FACULTY VENUE: AUDITORIUM COORDINATOR: SCHOOL COUNSELOR (DURING ZERO PERIOD, ALL SPORTS ACTIVITIES WILL REMAIN SUSPENDED)
ZERO	07.50–08.20 a.m.	Fridays	30 Min	MASS P.T.: FOR CLS IV – XII COORDINATORS:MR D BIST/ MS R NEGI COMMAND: SPORTS CAPTAIN/ VICE CAPTAIN ON DRUM: MR D BIST/MR VARDHAN OVERALL SUPERVISION: VPL/MS RUBY SINGH / MS D KHANNA (MORNING PRAYER UNDER THE SUPERVISION OF P PALLAVI/ MS SUMANA)
8 TH & 9 TH PERIOD	01:10-02:25 (Sr School)	Fridays	1 Hr 10 Min	 INTER HOUSE ACTIVITIES COORDINATOR: MS RUBY SINGH COACHING OF SCHOOL TEAMS FOR ALL INDIA BAL BHARATI MEET COORDINATOR: MR D BIST

TEST DAY [MONDAYS]			TUESDAYS TO FRIDAYS				
PERIOD	TIMING	DURATION	PD	TIMINGS	DURATION		
Test Period	07.50 – 09.00	1 Hr 10 Min	ZERO	07.50 - 08.20	30 Min		
rest Period					(As per schedule promulgated)		
1	09.00 - 09.40	40 Min	1	08.20 - 09.00	40 Min		
2	09.40 - 10.20	40 Min	2	09.00 - 09.40	40 Min		
3	10.20 - 10.50	30 Min	3	09.40 - 10.20	40 Min		
4	10.50 - 11.20	30 Min	4	10.20 – 11.00	40 Min		
LUNCH BREAK	11.20 - 11.40	20 Min	LUNCH BREAK	11.00 - 11.20	20 Min		
5	11.40 – 12.20	40 Min	5	11.20 – 11.55	35 Min		
6	12.20 – 12.50	30 Min	6	11.55 – 12.30	35 Min		
7	12.50 - 01.20	30 Min	7	12.30 - 01.10	40 Min		
8	01.20 - 01.50	30 Min	8	01.10 - 01.45	35 Min		
9	01.50 - 02.25	35 Min	9	01.45 - 02.25	40 Min		
	02.20 - 02.25	DISPERSAL OF BUS USERS					
	02.25 - 02.30	DISPERSAL OF OWN ARRANGEMENT / ESCORTED STUDENTS					
		THE ABOVE DISPERSAL WILL BE UNDER THE SUPERVISION OF CLASS TEACHERS ONLY.					

- Departure Time for School Buses: 02.35 p.m.
- Dispersal of Teaching Staff: 03.00 p.m.
- 2nd and 4th Saturdays will be observed as Holidays.
- 1st and 3rd Saturdays of each academic month will be working for Staff. Dispersal of Teaching Staff: 01.15 p.m.
- Dispersal Time for the teaching Staff on the last day of the working month is
 02.30 p.m

Class Teachers are to invite parents between **02.30 & 03.00 p.m** for brief discussion, if any, on any working day between **02.30 p.m. to 03.00 p.m**. All Departmental, House Meetings, Class Rep Meetings and any other desired meeting will be held on week days.

Dated: 06 Apr, 2018

Asha Prabhakar (Principal) स्वच्छ भारत एक कदम स्वच्छता की ओर

<u>Distribution</u>
VPL, HMs,
Transport I/C, Substitution I/C
A Razdan (File), School Website